Virksomhedsordninger

Vi skræddersyer tilbuddet til netop din virksomhed – med udgangspunkt i den fysiske arbejdsmiljølovgivning, branchefællesskab for arbejdsmiljø og fysioterapien.

Med målet om at hver enkelte virksomhed kan skabe større effektivitet og trivsel, tilrettelægger vi en fysioterapeutisk interventionsplan med høj faglighed, der leveres med smil og nærvær.

Internationale og nationale studier peger på, at sundhedsordninger øger medarbejdertilfredsheden, hvilket kan aflæses på bundlinjen.

Træning og behandling på klinikken

Foredrag og workshop

Vi vil inspirere og uddanne jeres medarbejdere i det optimale arbejdsmiljø for jer.

Giv os bare 1 time eller 1½, så skal vi oplyse, inspirere og udfordre jeres syn på medarbejdertrivsel og ergonomisk sundhed.

Lad deltagerne mærke på egen krop, hvor stor forskel tiltagene gør i praksis.

Oplæg i træningscenter

1 x hver måned har vi et sundhedsfagligt oplæg for vores medlemmer af træningscenteret. 

Ring eller skriv, for at høre mere om de interessante oplæg ved sundhedsfaglige. 

Ergonomivejledning

Kloster-Fysio er en investering i gode arbejdsforhold for hver enkelt af jeres medarbejdere.

Vi møder dem hvor de er lige nu, guider dem til, hvordan netop de passer bedst på sig selv og forebygger arbejdsrelaterede skader, med udgangspunkt i arbejdstilsynets anbefalinger.

Vi har erfaring med praktisk ergonomi på arbejdspladser, samt arbejde med fastholdelse af job og tilbagevenden til job efter generende smerter. Derfor ved vi også, at der er meget tæt sammenhæng mellem kropsbrug, gode arbejdsmetoder og medarbejdernes effektivitet og trivsel.