Kiropraktor & Pilates instruktør

Hvad er en kiropraktor?

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel og skeletsystemet.

Hvilken uddannelse har en Kiropraktor?

Kiropraktik er et sundhedsvidenskabeligt fag, og kiropraktorer har en 5-årig uddannelse og skal så videre til et praktiserende år i klinik.
Kiropraktik er en del af sundhedsvæsenet med autorisation fra Styrelsen for Patientsikkerhed og yder behandling med tilskud fra det offentlige.

Første Konsultation

Første Konsultation hos en kiropraktor omfatter en sygehistorie hvor du bliver spurgt om det problem du har henvendt dig med og dit generelle helbred.
Dernæst en undersøgelse af kroppens basale bevægemønstre i de områder som du har problemer med.
Undertiden er det nødvendigt at foretage en billeddiagnostik undersøgelse og der henviser vi enten privat eller til et af Syddanmarks hospitaler.

Undersøgelsen munder ud i at vi giver dig en vurdering af om behandling hos en kiropraktor kan hjælpe dig, hvad du kan forvente af behandlingen og råd om det du kan gøre for at hjælpe dig selv.

Hvad kan man forvente efter første behandling?

Kiropraktisk behandling bliver oftest givet over et forløb af flere gange og der er forskel på hvor tit og hvor længe man skal have behandling afhængigt af hvor kompliceret eller hvor længe problemet har været der.
Nogen gange fortsætter behandlingen selvom dine symptomer bliver mindre eller forsvinder så vi kan være helt sikker på at der ikke opstår et tilbagefald for hurtigt.

Lidt om mig

Annette har næsten 30 års erfaring inden for Kiropraktik og behandler både akutte og kroniske lidelser af hele kroppen med fokus på at hjælpe dig til at få løst dine problemer med enten nakke, skulder, ryg eller hofte smerter samt dig som lider af hovedpine.

Annette har videreuddannet sig inden for kroniske lidelser med speciale i genoptræning og Klinisk Pilates.
Evidens baseret
Annette holder sig opdateret på den nyeste forskning og det stiller krav til at man er indstillet på at ændre behandling strategi hvis forskningen viser nye forbedrede veje.

Klinisk Pilates

Annette underviser i Klinisk Pilates og har taget det højeste niveau inden for Pilates Uddannelsen I England. Pilates metoden er velkendt og udvikler sig konstant. 

Seneste forskning viser at det er en meget effektiv måde at øge din styrke, smidighed og balance.

Vores etik

Vi lægger vægt på høj faglighed, kvalitet og nærvær, og at du som patient føler dig set, hørt og taget godt hånd om.

Fagligt information

Vi er autoriseret af Sundhedsstyrelsen.

Hvis du er i Sygesikringen Danmark kan du ofte også få tilskud til behandlingen.

Medlem af Dansk Kiropraktor Forening (DKF)

Medlem af:

  • Europæisk Kiropraktor Forening (ECU)
  • Medlem af Royal College of Chiropractors (Fellow Member of RCC)
  • Medlem af British Chiropractic Association (BCA)

Foredrag og workshop

Vi vil inspirere og uddanne jeres medarbejdere i det optimale arbejdsmiljø for jer.

Giv os bare 1 time eller 1½, så skal vi oplyse, inspirere og udfordre jeres syn på medarbejdertrivsel og ergonomisk sundhed.

Lad deltagerne mærke på egen krop, hvor stor forskel tiltagene gør i praksis.

Oplæg i træningscenter

1 x hver måned har vi et sundhedsfagligt oplæg for vores medlemmer af træningscenteret. 

Ring eller skriv, for at høre mere om de interessante oplæg ved sundhedsfaglige. 

Ergonomivejledning

Kloster-Fysio er en investering i gode arbejdsforhold for hver enkelt af jeres medarbejdere.

Vi møder dem hvor de er lige nu, guider dem til, hvordan netop de passer bedst på sig selv og forebygger arbejdsrelaterede skader, med udgangspunkt i arbejdstilsynets anbefalinger.

Vi har erfaring med praktisk ergonomi på arbejdspladser, samt arbejde med fastholdelse af job og tilbagevenden til job efter generende smerter. Derfor ved vi også, at der er meget tæt sammenhæng mellem kropsbrug, gode arbejdsmetoder og medarbejdernes effektivitet og trivsel.